Unde să îți petreci luna de miere în România?

Dupa petrecerea fastuoasa de nunta, tinerii insuratei aleg sa isi inceapa viata impreuna printr-o luna de miere, o perioada de petrecere a timpului impreuna, intr-o destinatie de vis. Mirii cauta dinainte locatia in are isi vor petrece aceasta frumoasa perioada, insa in general isi indreapta atentia catre destinatii din strainatate.

Locatiile exotice sunt printre preferatele proaspat casatoritilor, dar aceleasi senzatii placute si calatorii romantice pot experimenta si in tara. In cele mai multe cazuri, saptamana `dulce` poate fi petrecuta si in Romania, nu numai in insulele indepartate din Oceanul Pacific, in Tenerife sau in Maldive.

Pentru cuplurile care aleg sa se casatoreasca in perioada verii, o luna de miere petrecuta pe litoralul Marii Negre va fi perfecta! Aici, in statiunile de pe litoral, perioada in care tinerii insuratei isi vor pune ordine in ganduri, isi vor numara darul de nunta sau vor incerca sa conceapa primul lor copil, va fi minunata.

Cuplurile se pot bucura de spa-urile din statiunile litoralului Marii Negre, dar si de posibilitatile de distractie pe timp de noapte. Pot cina la lumina lunii in unul din restaurantele de pe plaja sau pot face o calatorie romantica cu trasura.

Un alt loc demn de petrecut luna de miere este reprezentat de statiunile de pe Valea Prahovei, atat in perioada calda cat si in perioada rece. Aici tinerii insuratei pot inchiria o cabana din lemn in care sa isipuna in practica cele mai fierbinti fantezii.

Totodata, o alta locatie pentru petrecerea lunii de miere este Maramuresul, situat in nordul tarii, un loc plin de traditii, de frumuseti naturale si de lacase de cult. Maramuresul se evidentiaza prin restaurantele faimoase pentru cinele romantice de lux si pentru festivalurile de muzica si dans de la fiecare final de saptamana.

Nu in ultimul rand, ca si o destinatie de vacanta pentru tinerii insuratei curajosi si iubitori ai aventurilor pe munte, Transilvania este locatia ideala, reprezentand o alegere romantica, datorita frumusetii muntilor si ai cascadelor, datorita legendelor precum legenda lui Dracula si datorita bisericilor fascinante cu acoperis de lemn si oraselor medievale precum Sighisoara.

Nici Bucovina nu se lasa mai prejos cand vine vorba de a le asigura turistilor romani, proaspat casatoriti locatii de vis pentru a petrece cele mai frumoase clipe unul in compania celuilalt, Bucovina fiind recunoscuta pentru gazdele primitoare, oamenii calzi si foarte manierati.

Related Posts

Lasă un răspuns