Destinații secrete din Italia pentru a profita de dolce vita

Italia este o destinatie care ne face sa visam. Intre peisajele sale exceptionale, arhitectura sa incredibila si stradutele sale foarte bogate in istorie, o gastronomie fara pereche, dar si placerea de a trai, se impune drept cea mai buna destinatie de a profita de soare.

Monte Isola. In regiunea lacurilor din Italia se afla o destinatie secreta- insula Monte Isola, in mijlocul lacului Iseo. Aici iti faci timp sa traiesti, sa descoperi Peschiera sa admiri casutele colorate si vapoarele de pescuit. Este o insula foarte fermecatoare, marginita de apa si de munti, cea mai frumoasa invitatie la calatorie.

Ischia. La cativa pasi fata de Napoli, se afla insula Ischia un loc incantator si secret. Intre peisaje autentice, plaje cu nisip fin, ape cristaline si coline exceptionale, cu siguranta ca vei gasi aici ceva de facut. Este o destinatie care nu are cum sa te lase indiferent.

Lacul Garda. Este cel mai mare lac Italian. Descoperind malurile sale, te vei lasa fermecat atat de caracterul sau muntenesc, cat si de caracterul sau meridional. Ofera cele mai frumoase peisaje romantice si istorice, care te vor face sa visezi cu adevarat. Vei descoperi aici cele mai frumoase ruine romane, locuri secrete si magice. Un loc foarte frumos si autentic.

Matera. Ajungand aici, vei descoperi una din cele mai vechi cetati din lume. Orasul este pur si simplu splendid. Este cocotata pe o faleza din calcar si locuintele sale au fost sculptate direct in stanca.

San Gimignano. Este o destinatie care se afla in mijlocul unor peisaje minunate, verzi cu vita de vie si chiparosi. Este o destinatie must see din Toscana, fiind un satuc medieval inscris in Patrimoniul Mondial Unesco. Are o arhitectura incredibila cu fortificatii si turnuri foarte originale.

Malcesine. Este un orasel din Italia, aflat pe malul raului Garda, in regiunea Venetia. Este o bijuterie turistica, unul din cele mai frumoase orase din jurul lacului. Peisajele de aici sunt cu adevarat magnifice.

Related Posts

Lasă un răspuns